keskiviikko 10. elokuuta 2016

Kuulumisia

Tässä on ehtinyt vierähtää melkein vuosi siitä kun viimeksi blogiin kirjoittelin. Paljon on ehtinyt tapahtua, niin koulun, työn kuin vapaa-ajan saralla, myös käsityöt ovat pysyneet aktiivisena kaiken tämän hässäkän keskellä. Miksi ei sitten ole tullut postattua kuvia valmiista villapaidoista, uusista projekteista ja reissuista tien päältä? Vastaus on yksinkertainen: ei ole inspiroinut. Olen pitänyt tätä blogia hyvin kevyellä ajatuksella: kirjoittelen silloin kun huvittaa. Ja nyt on alkanut taas huvittaa, joten katsotaan mitä tässä saa aikaiseksi!



Koulun toinen vuosi vierähti kuin silmänräpäyksessä. Projekteja tuli ja meni, osa stressaavampia ja osa rennompia. Meillä oli myös viimein kuvitus-kurssi, josta nautin kyllä täysin rinnoin – harvoin olen näin antaumuksella paneutunut kouluhommiin!



Syksy ja talvi olivat kylmiä ja sateisia, mikä inspiroi omalla tavallaan ottamaan neuletyön esille tiheään tahtiin. Valmiita paitoja talven aikana taisi tulla noin kolme, ja keväällä myös pari. Harmi vain että olen niin huono kuvaamaan tilaustöitä!



Uuden vuoden jälkeen kuvioihin tuli myös eräs parrakas mieshenkilö, jonka kanssa ollaan nyt seurusteltu yli puoli vuotta. Yhdessä ollaan myös matkusteltu hieman Islannin maaseudulla ja syksyllä meitä kutsuu Lontoo!



Ehkä suurin syy miksi bloggaus alkoi taas kiinnostamaan oli kuitenkin uudet tuulet elämässä. Koulussa alkaa viimeinen lukukausi ja kandin tekeminen, työelämässä olen hyvässä paikassa koska työskentelen parhaassa työympäristössä huippujen työkavereiden kanssa ja myyn tuotteita joista oikeasti pidän (Lunni-kauppa on vaihtunut design- ja käsityökauppaan), meneillään on yksi kiva kuvitusprojekti kirjaa varten ja poikakaverin kanssa on parikin ulkomaanmatkaa edessä päin. Puhumattakaan kaikista niistä käsityöprojekteista joita minulla on tekeillä tai suunnitteilla. Palataan siis pian asiaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti